Hayden haat de pers

Een tv-serie heeft bijna geen eigen promotie meer nodig als de castleden ervan maar genoeg in opspraak raken of zichzelf in de media profileren. Zo heeft Heroes een goede aan actrice Hayden Panettiere. Nu geeft ze de media weer de schuld van het mislukken van haar liefdesleven.

De sexy blondine ergert zich namelijk dood aan roddeljournalisten die haar op de voet volgen sinds ze definitief doorbrak als de altijd-herstellende superheldin Claire Bennet in de serie Heroes.

Verwoestend
In een Brits tijdschrift zei ze: "Het is heel, heel erg moeilijk (om relaties te onderhouden en beroemd te zijn). Mensen hebben geen idee wat ze de relaties van (beroemde - red.) mensen aandoen. Ze verwoesten ze, de paparazzi en het publiek. Het publiek wil lezen over je persoonlijke leven en de paparazzi geven hen dat door je persoonlijke leven door te spitten en dingen te beweren die niet waar - en afschuwelijk - zijn."

Melk op straat
"Vroeger liet ik mijn hond in mijn pyjama. En je weet dat er iets mis is als je in bed ligt en een kwartier ligt na te denken over hoe je melk voor je ontbijt moet zien te krijgen zonder je huis uit te hoeven gaan. Ik zou zo blij zijn als ik door mijn straat zou kunnen lopen zonder dat er iemand uit de bosjes kwam vallen."

Maar helaas voor Hayden, zo is de realiteit niet. Nu het nieuwste seizoen van Heroes druk in productie is, wordt de serie en de complete cast weer op de voet gevolgd door de wereldpers.

Meer over het nieuwe seizoen van de serie lees je via de links hieronder en op de populaire programmapagina van Heroes.

Reageren