Heftige moord in Revenge - Achtergrond

Normaal is alles rozengeur en maneschijn in The Hamptons, maar niet in de serie Revenge. Daar is de luxe wijk decor van een brute moord. 

De serie Revenge begon met een schokkende scène waarin een verlovingsfeestje bruut werd verstoord, omdat de aanstaande bruidegom werd neergeschoten. Een slecht begin voor ieder huwelijk. Nu komen we eindelijk te weten hoe dat zo gekomen is.

Feest van het jaar

De aflevering begint feestelijk. Alle schatrijke inwoners van The Hamptons hebben zich op hun paasbest aangekleed voor het feest van het jaar, dat in het water valt door de moord. Maar waarom zou iemand die brave Daniel willen neerschieten? Of is het helemaal niet Daniel die is neergeschoten? Meer verklappen we niet over deze aflevering. Alleen dat het spannend en verrassend wordt.

The Hamptons

Mocht u trouwens jaloers worden van het aanzicht van al die enorme luxe strandhuizen in de serie, dat is begrijpelijk. The Hamptons (een plek op Long Island waar rijke Amerikanen een zomerhuis hebben) is prachtig en wordt vaak gebruikt als decor voor films en tv-series. In Sex and the city en Gossip girl werden vaak uitjes gemaakt naar The Hamptons. En ook de beroemde film Annie Hall van Woody Allen werd daar opgenomen. 

Reageren