Heftige zomercliffhanger GTST

29 juni 2011 11:30 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Met een heftige zomercliff komt er op vrijdag 8 juli een einde aan een succesvol seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden

Bruiloft
Eindelijk is het zover: Noud en Nina gaan trouwen. Terwijl Nina duidelijk last heeft van huwelijksstress en ze bang is dat details haar grote dag verpesten, heeft ze niet door dat Wiet het echte gevaar voor haar geluk vormt. Wiet heeft haar zus Sjors laten geloven dat ze zich bij het huwelijk van haar grote liefde Noud heeft neergelegd, maar niets is minder waar. In het geheim beraamt ze een plan om voorgoed van haar rivale Nina af te komen. Zonder na te denken over de gevolgen zet Wiet haar plan in werking. Een actie die grote gevolgen heeft voor alle bewoners van Meerdijk.

Jef
Laura en Lorena maken zich steeds meer zorgen om Jef. Sinds zijn vertrek naar het buitenland met Tanya hebben ze niets meer van hem vernomen. Ze hebben de hulp van Jack ingeroepen bij het traceren van de mysterieuze vrouw. Tanya, die inmiddels alleen is teruggekeerd naar Meerdijk en zich voordoet als Tineke, wordt er heel nerveus van dat ze haar steeds meer op het spoor zijn. Wanneer Lorena uiteindelijk het dossier van Tanya in handen krijgt, blijkt zij nog veel meer op haar kerfstok te hebben. Kan Tanya hen vertellen waar Jef is?

Nick
Maxime schikt als haar grote vijand Nick terug blijkt te zijn in Meerdijk. Hoewel Nick beweert dat hij is veranderd en geen wrokgevoelens meer koestert jegens haar, gelooft Maxime niet dat hij nu ineens wel te vertrouwen is. Ook voor Charlie is de komst van de vader van haar kind verwarrend. Net nu zij en Rik het vertrouwen tussen elkaar aan het herstellen zijn. Wat wil Nick van Maxime en Charlie? Is hij echt veranderd of is hij toch iets van plan?

 Uitzending: vrijdag 8 juli tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Meer over