Heksen in het derde seizoen van Ghost whisperer

Kidnappers, boosaardige geliefden die blijven rondspoken, heksen en de Onderwereld: de producenten van Ghost whisperer hadden beloofd dat dit seizoen nog enger, spannender en raarder zou zijn dan het vorige en dat lijkt ze aardig te zijn gelukt....

Onderwereld
In dit seizoen gaan we steeds vaker naar de Onderwereld van Grandview. Daarnaast zal de serie dieper ingaan op de geschiedenis van Melinda's familie. Waarom zijn Jim en Melinda eigenlijk in Grandview gaan wonen? Was dat wel toeval of zat er een diepere betekenis achter?

Familie
Na de laatste aflevering van seizoen twee, toen Melinda bijna het loodje legde, komen we steeds meer te weten over haar familie, onder wie haar gevaarlijke halfbroer Gabriel en de onstabiele relatie (en dat is nog zacht uitgedrukt!) tussen haar vader en haar moeder.

Heks
Verder komt er een vrouw langs die stierf terwijl ze opgesloten zat als heks en nu wil weten wat er is gebeurd met haar baby. Jennifer en professor Payne gaan op onderzoek uit, maar dan stuiten ze op een andere groep geesten die juist probeert te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt.

Reageren