Heleen van Royen ontkent relatie met 26-jarige drummer

9 mei 2013 12:30 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Volgens Heleen van Royen klopt er niets van het gerucht dat ze weer aan de man is. Daar is de schrijfster naar eigen zeggen veel te druk voor.

Heleen van Royen heeft een bewogen week achter de rug. Haar boek De Hartsvriendin kwam uit, ze opende haar eigen winkel in Amsterdam en signeerde tijdens diverse meet & greets talloze exemplaren. 

Heleen en de 22 jaar jongere man

Als klap op de vuurpijl zou Heleen ook nog eens een nieuwe liefde hebben. Vorig jaar scheidde ze na 20 jaar van journalist Ton van Royen, maar nu scheen ze de liefde weer te hebben gevonden met de 26 jarige Bart Meeldijk, drummer van de band Rigby. Het koppel scheelt 22 jaar, maar toch is het dik aan, zo wist RTL Boulevard te melden.

De waarheid bij Koffietijd

Bij Koffietijd legde Heleen aan Patty Brard en Loretta Schrijver uit hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit. Ze verscheen woensdag samen met Bart op haar boekpresentatie maar dat is dan ook alles. "We hebben het één keer gezellig gehad... Maar van een relatie is absoluut geen sprake. Daar heb ik op het moment ook helemaal geen tijd voor."  

Meer over