Helse bovennatuurlijke gebeurtenissen?

Wie Televizier.nl een beetje volgt, weet dat de site iedere dag weer een aantal leuke, interessante of must-see kijktips biedt. Soms springen er opeens kijktips uit en soms blijken kijkips ware publiekstrekkers te zijn. Zo ook de kijktip van Helse bovennatuurlijke gebeurtenissen uit februari 2009.

Onder de originele kijktip, die vele duizenden lezers trok, werd een serie vragen gepost van fans van het programma.

Vooral waar en of men het programma nog terug kan zien bleek een hot item. Want 'Helse bovennatuurlijke gebeurtenissen' blijkt een naam die zender SBS aan het programma gaf. Maar hoe dan de originele uitzendingen heten, was niet duidelijk.

'Helse' komt terug...
Televizier.nl nam contact op met SBS en biedt hulp!

De uitzendingen van Helse bovennatuurlijke gebeurtenissen blijken een combinatie van het programma A haunting (van New Dominion Pictures) en het programma Extreme ghost stories (van producent Granada). Beide programma's worden dus onder dezelfde naam in Nederland uitgezonden.

Meteen goed nieuws voor de fans: SBS zendt op dit moment herhalingen uit, maar nieuwe afleveringen zijn vanaf 16 augustus te zien! Volg de onderstaande links om voortaan ook weer altijd goed op de hoogte te zijn.

Meer over:

Reageren