Henkjan Smits biedt verontschuldigingen aan na uitspattingen over The Voice

14 december 2012 12:06 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Enkele dagen nadat hij John de Mol beschuldigde van gesjoemel met de stemmen van The Voice Of Holland komt Henkjan Smits terug op zijn uitspraken.

“Ik bied mijn excuses aan voor mijn ongenuanceerde gefilosofeer, tijdens de uitzending van BNN Today afgelopen dinsdag, over de uitschakeling van Sandra bij TVOH", schreef het X Factor-jurylid vandaag op Facebook.¬†

Stemmen

Smits suggereerde dat John de Mol deelneemster Sandra bewust uit de competitie haalde, om de finale van vanavond spannend te houden. De stemmen van het publiek zouden in de prullenmand zijn beland.

Zonde van de zendtijd 

Tv-baas John de Mol was niet gediend van zulke uitspattingen en reageerde fel: "Ik vind het zonde van de zendtijd om te reageren op dit soort domme, zielige uitspraken van mensen die zelf een beetje uitgerangeerd zijn en proberen op deze manier nog een beetje in de publiciteit te komen." Kort daarna dreigde hij naar de rechter te stappen. 

Sorry!

De juridische vervolging blijft Smits hopelijk bespaard nu hij zijn oprechte excuses heeft aangeboden. Of John de Mol genoegen neemt met de verontschuldigingen en de zaak laat rusten, is nog even afwachten.

Meer over