Henkjan Smits blijft bij SBS

Allround jurylid en presentator Henkjan Smits heeft woensdagmiddag zijn contract bij SBS 6 met vier jaar verlengd. Momenteel is Smits naast presentator van Het Beste Idee van Nederland ook juryvoorzitter van Popstars. Beide programma's gaan binnenkort dan ook weer van start.

Henkjan is sinds maart 2007 aan de zender verbonden en de komende vier jaar zal hij te zien blijven bij SBS 6.

SBS 6 is blij: “We hopen de komende tijd nog veel mooie projecten samen te doen.”, aldus zendermanager Pascal van Meerten.

Ook Henkjan zelf is gelukkig: "Binnen deze inspirerende club kan ik mijn creativiteit volledig kwijt en krijg ik steeds nieuwe uitdagingen. Ik zal me de komende jaren dan ook weer voor 100% inzetten."

Allround
Henkjan Smits is presentator, talentscout en producent en maakte in 2002 bij RTL zijn debuut als jurylid op de Nederlandse televisie.

Sindsdien is hij in veel televisieprogramma’s te zien geweest. Bij SBS 6 was hij als juryvoorzitter verbonden aan So You Wanna Be a Popstar, Holland’s Got Talent en Popstars en presenteerde hij onder andere Word Ik Rijk?, Het Mooiste Pand van Nederland en Het Beste Idee van Nederland.

Reageren