Henkjan Smits wil best in de jury van The Next Popstar

Gisteren kondigde SBS 6 de nieuwe talentenjacht The Next Popstar aan. Vandaag meldt Henkjan Smits dat hij wel in de jury wil. 

In een interview met Metro zegt hij „Als Jerney, Eric en Edwin meedoen oooh, dan ben ik er meteen bij!' Henkjan, Jerney Kaagman, Eric van Thijn en Edwin Jansen waren de originele juryleden van Idols en The Next Popstar gaat volgens de zender veel op die talentenjacht lijken.

Afzeik-tv

Vandaar ook het enthousiasme van Henkjan: „Te gek dat SBS tien jaar na de eerste Idols de oorspronkelijke vorm met echte audities weer laat zien. Zolang het maar geen afzeik-tv wordt." Toch staat de net bij SBS afgezwaaide presentator niet te popelen om weer achter de jurydesk te gaan zitten: „Het hangt af van de andere juryleden.”

The Next Popstar

En die juryleden van het eerste uur staan helemaal niet afwijzend tegenover een reünie bij The Next Popstar. Jerney en Edwin vinden het allebei een leuk plan en Eric van Thijn is helemaal duidelijk: „We hebben zo veel herinneringen, vooral aan het eerste seizoen. Als Henkjan en ik elkaar tegenkomen zeggen we vaak: wat zou het leuk zijn als het nog een keer samenkomt.”  

 

Reageren