Henkjan Smits wordt miljonair

Miljonair is hij nog niet. "Maar het is ook niet mijn streven om dat te worden", verklaart Henkjan Smits, presentator van Word ik rijk?.

In dit programma volgt en interviewt hij onbekende, Nederlandse miljonairs om erachter te komen welke eigenschappen hen naar grote hoogten hebben gebracht. Op de site wordikrijk.nl vind je een test die uitwijst hoe groot jouw kans is om vermogend te worden.

Doelstelling
Henkjan: "Ik heb die test nog niet gedaan, maar ik denk dat mijn kans bijna 100% is. Het is in ieder geval een mooie gedachte, dat het nog kán gebeuren. Maar mijn doelstelling is vooral dat ik dit leven, met mijn leuke werk, zo lang mogelijk kan volhouden."

TV-virus
Henkjan: "Tot nu toe lukt dat. Begin dit jaar heb ik met Ger Loogman een eigen productiebedrijf opgezet. Niet om veel geld te gaan verdienen, maar omdat ik ben besmet met het tv-virus. Ik wil het hele spel onder de knie krijgen; mijn hoofd staat niet stil.
Er komt waarschijnlijk dit jaar een programma op tv dat wij hebben geproduceerd. En dan hoef ik niet altijd de presentator te zijn."

Reageren