Henny Huisman bedenkt talentenjacht Kill The Band

Henny Huisman heeft een format voor een nieuwe talentenjacht bedacht die volgens de presentator het succes van The Voice of Holland kan evenaren.

Kill The Band, zo heet de nieuwe programmaformule van Henny Huisman.

Kill The Band

In een interview met het AD¬†vertelt de presentator over zijn zelfbedachte format, dat afwijkt van bestaande talentenjachten.¬†“In vijf afleveringen treden steeds vijf door het productieteam geselecteerde bands op. Een publieksjury, met daarin vertegenwoordigers uit de muziekindustrie en popkenners, bepaalt in samenspraak met een vakjury welke van de vijf bands door mag. De publieks- en vakjury mogen het mes zetten in de oorspronkelijke groepsbezetting en deze aanvullen met talenten uit de afgevallen acts.”

Onderbuikgevoel

Op dit moment heeft Henny nog geen producent gevonden voor zijn programma, maar dat is wat hem betreft slechts een kwestie van tijd. "Als ze erover horen, komen ze vanzelf wel. Het positieve onderbuikgevoel dat ik over Kill The Band heb, is vergelijkbaar met mijn eerdere successen, de Playback- en de Soundmixshow. Met andere woorden: ik weet honderd procent zeker dat het format een hit wordt.”

Comeback

Henny heeft zelfs al een presentator op het oog voor zijn show: zichzelf. “Ik ben pas 61 hoor en het tegenovergestelde van uitgerangeerd. Hiermee kan ik nog makkelijk jaren door.”

Reageren