Henny Huisman haalt uit naar RTL Boulevard-gezichten

Henny Huisman heeft zich in het interviewprogramma 'Kwestie van Kiezen' zondagavond weer eens laten verleiden tot het uiten van kritiek op collega's. Dit keer moeten 'RTL Boulevard'-gezichten Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde het ontgelden.

Henny noemt de presentatoren allebei 'even vals', meldt Mediacourant.

Leuk koppie
Winston Gerschtanowitz zou veel aan Henny te danken hebben. "Winston was een jongetje van elf met een leuk koppie toen hij mee mocht playbacken in een liedje in mijn show. Dat vond hij geweldig om te doen, want hij wilde graag op tv. En ik vond het leuk om een paar leuke koppies in beeld te hebben. Dat zijn dingen die je niet moet vergeten. Dan moet je niet praten over 'die Henny Huisman' of dat soort dingen. Dat vind ik flauw."

Albert de formatdief
Ook met Albert Verlinde ligt Henny regelmatig overhoop. "Ik ben absoluut niet bang voor Albert. Hij roept dingen die niet waar zijn. Hij moet het ook heel vaak weer goed maken met me. Dan zegt hij: 'Nee, ik heb geen mongool gezegd.' Ik denk dat je het gewoon niet moet doen." Henny beschuldigt Albert nog steeds van het stelen van zijn format. "Mijn Soundmixshow is een imitatiewedstrijd. De variant daarop is My Name Is van Albert, waarin elke artiest nagedaan kon worden. Dat was de Soundmixshow, maar een andere vorm. Hij had moeten zeggen: 'Het is een leuke variant'. Maar niet ontkennen dat het ermee te maken heeft. Dan gaat hij me afzeiken, dat moet je niet doen! Het is niet leuk en het maakt ze niet populair."

Peter van der Vorst
Henny Huisman kan het de laatste tijd slecht vinden met het RTL Boulevard-team, want ook met deskundige Peter van der Vorst had hij onlangs onenigheid. Henny beweerde dat Peter zijn tv-format Gepest! van hem had gestolen. Die kwestie is volgens Henny nu uitgesproken.

Lees ook:
- Henny Huisman blijft om zich heen slaan
- Peter van der Vorst schrikt van Henny Huisman
- Henny Huisman beschuldigt Peter van der Vorst van diefstal

Reageren