Henny Huisman is woest

Henny Huisman is boos op het AD. Gister verscheen een verhaal over de familieperikelen van de presentator in de krant. Volgens Henny is dit artikel vreselijk overdreven.

Toen Henny Huisman vanochtend de krant opensloeg, was hij op zijn zachtst gezegd not amused. ZIjn oog viel vrijwel direct op het artikel ‘Henny Huisman naar rechter om kleinzoontje’. Dit verhaal schoot hem in het verkeerde keelgat. „Het is allemaal heel vervelend. Dat is dan weer zo'n klotedag”, laat Henny weten in Shownieuws.

Vol vertrouwen
Gister nam Henny nietsvermoedend de telefoon op. Aan de andere kant van de lijn vroeg een journalist van het AD hem naar zijn gipsen been. Henny vertrouwde de journalist volledig. „Een zeer innemende, aardige man. Ik kan niet anders zeggen.” Maar langzaam nam het gesprek een andere wending. De AD-journalist wilde steeds meer weten over het privéleven van de voormalig tv-coryfee.

Bedreigd
De journalist was goed op de hoogte van het feit dat dochter Lobke stelselmatig zou worden bedreigd door haar ex-vriend. „Hij vertelde dat hij in de familie zelf ook dergelijke dingen had meegemaakt en dat het heel moeilijk was.” Henny ging niet al te diep op de vragen in, maar heeft wel gezegd dat zijn schoonzoon inmiddels ergens anders woont. Verder vertelde hij dat ‘alles nu bij de instanties ligt die erover gaan en dat dat het recht is in Nederland’.

Opgerakeld verhaal
Vervolgens maakte het AD er een heel ander verhaal van. Henny las helemaal niets terug over zijn pootje. „Dat hoeft ook niet, want er zijn veel ergere dingen. Maar dan is het wel een soort opgerakeld verhaal, dus dat is heel vervelend.” 

Van slag
Henny leeft vooral met dochter Lobke mee. „Die is natuurlijk weer de hele dag van slag. En dan moet ik als vader uitleggen: ‘Nee, ze hebben me gebeld over mijn been.’ Ging het maar om mijn poot in het gips. Daar kon ik nog om lachen. Maar hier niet om.”

Lees ook:
Henny Huisman stapt naar de rechter
Dochter Henny Huisman vlucht naar ouderlijk huis

Reageren