Henny Huisman stapt naar de rechter

Henny Huisman zoekt het hogerop. De presentator heeft het helemaal gehad met zijn terroriserende ex-schoonzoon en stapt naar de rechter.

Henny Huisman neemt het op voor zijn 33-jarige dochter Lobke. Zij had een relatie met foute jongen Galid Aajoud en kreeg in december een kind van hem. Lobke is als de dood voor Galid: hij bedreigt en kleineert haar stelselmatig. „Lobke wil Galid nooit meer zien. En wij ook niet”, zegt Henny in het AD.

Rechtszaak
Voor Henny is de maat vol en stapt naar de rechter. De presentator hoopt dat met de rechtszaak zijn dochter Lobke en baby Julius niet langer geterroriseerd worden door Galid. Het mooiste zou zijn als deze loverboy uit de ouderlijke macht wordt gezet."  

Onkruid
Eind vorig jaar stond Lobke ten einde raad bij haar vader voor de deur. Sindsdien woont ze samen met baby Julius bij Henny Huisman in Bakkum. Kickboksinstructeur Galid was tot die tijd ook inwoner van Bakkum, maar verkaste naar Castricum. Tot grote opluchting van Henny. „Godzijdank heeft dat onkruid zich ergens anders genesteld. En daar woekert het gewoon weer door.”

Hel
Henny wil Galid nooit meer onder ogen komen, maar beseft wel dat Galid als vader bepaalde rechten heeft. Hij hoopt dat de kinderbescherming, jeugdzorg en kinderrechter snel aan de slag gaan met de zaak. „Laten ze maar snel met een oordeel komen. Dan is deze hel tenminste voorbij.” Galid is zich van geen kwaad bewust en heeft een advocaat in de arm genomen.

Lees ook:
Dochter Henny vlucht naar ouderlijk huis

Reageren