Henny Huisman wacht niet op Omroep Max

Henny Huisman gaat niet zitten duimendraaien tot Omroep Max hem een presentatieklus geeft.

In weekblad Party vertelt Henny dat Omroep MAX-baas Jan Slagter hem pas volgend jaar werk kan bieden, omdat het programmaschema van de omroep voor 2012 al vol zit.

Henny begrijpt de situatie, maar dat betekent niet dat de presentator in stilte de dagen op zijn kalender afstreept.

 "Ik moet wel zeggen dat ik natuurlijk niet tot 2013 of zo ga zitten wachten totdat Jan Slagter zegt: ‘Kom maar’. Hij gaat niet over mijn carrière. Laat ik er dat over zeggen", aldus Huisman.

Mediaruzie
Het aanbod van Slagter volgde pas nadat de twee hun mediaruzie hadden bijgelegd. Jan noemde Henny 'iemand die te graag wilde'. Zelf vond Henny die opmerking niet zo erg "Het is meer een dingetje in de pers geworden dan dat wij werkelijk zoveel van mening verschillen. Het is wat opgeklopt." 

Rel
De afgelopen weken weet Henny geregeld het nieuws te halen met opmerkelijke uitspraken en kleine relletjes. Zo beschuldigde hij Peter van der Vorst onlangs ervan een programma idee gestolen te hebben en bekende hij te genieten van andermans flops. 

Zwerver
Henny is komende zondag in de eerste aflevering te zien van het nieuwe RTL 4 programma Home is where the heart is, waarin hij de jonge dakloze Lorenza te hulp schiet. 

Reageren