Henrieke uit Boer Zoekt Vrouw nog niet aan de man

Boerin Henrieke is nog immer vrijgezel. De blondine die vorig jaar meedeed aan Boer Zoekt Vrouw komt de juiste man maar niet tegen.

Op de site van Boer Zoekt Vrouw vertelt ze enthousiast over haar nieuwe huis, maar als het op de liefde aankomt gaat het minder goed. Hernieke: „Op dit moment ben ik niet aan het daten. Er zijn nu wel heel veel leuke zomerfeesten, waar ik bijna elke zaterdagavond te vinden ben. Lekker in het weiland, met een tent en een gezellige band. Soms is er zelfs nog een leuke kermis bij."¬†

Dertig

¬†Toch hebben al die zomerfeesten nog niet het juiste resultaat opgeleverd voor Hernieke. „Door Boer zoekt Vrouw word je daar natuurlijk wel heel veel aangesproken door mannen. De ene is leuker dan de andere, maar er is nog niet echt iets uitgekomen. En dat vind ik soms wel jammer. Ik ben inmiddels ook al dertig en zou toch graag een keertje iemand tegenkomen. Maar wanhopig ben ik niet hoor. Het is zomer!"

Bert

In Boer Zoekt Vrouw koos Hernieke uiteindelijk voor Bert, de veearts met de eeuwige bodywarmer, maar stille Bert en Henrieke bleken ondanks een romantisch tripje naar Parijs uiteindelijk niet bij elkaar te passen.

Reageren