Hero wil uit Heroes?

Er gaan sterke geruchten rond dat één van de topkarakters uit de hitserie Heroes de producers heeft gevraagd om de serie te mogen verlaten. Maar wie dat dan is, blijft nog even onduidelijk.

Eerder in januari lekte het nieuws uit dat 'een' acteur uit de serie Heroes overwoog om te stoppen met de serie.

Onbekend was wie dat was, maar het Amerikaanse blad Entertainment Weekly heeft dan nu kunnen beredeneren dat het óf om Hayden Panettiere óf om Ali Larter gaat, die respectieveljk Claire Bennet en Niki Sanders spelen in de serie.

Dood of levend
Ongeacht wie het is: de kans is klein dat tv-zender NBC in zal stemmen met het verzoek van de acteur/actrice. Desalniettemin zouden de scriptschrijvers al rekening houden met alle scenario's en al een overlijdensscène geschreven hebben.

Mocht de acteur in kwestie later alsnog eens terugkeren, dan zijn er zelfs al scènes bedacht waarmee de overleden hero alsnog weer tot leven kan worden gebracht.

Vleugels
De ontevreden van de desbetreffende acteur/actrice zou te maken hebben met een gebrek aan cameratijd. Wie zich nu afvraagt welke acteur of actrice graag uit de serie vertrekt, zou dus even uit moeten rekenen welke acteur het minst lang in beeld is in de serie.

Omdat voor Larter in het derde seizoen weinig in beeld is geweest en relatief 'saaie krachten' kreeg toebedeeld, denken velen dat zij de serie wil verlaten. Wat echter voor een vertrek van Panettiere spreekt, is het feit dat deze actrice wereldwijd immens populair is aan het worden en dus misschien haar vleugels uit wil slaan... maar zeker weten doen we voorlopig niks.

Reageren