Heroes: trailer van seizoen vier

Een trailer van het nieuwste seizoen van de serie Heroes is vrijgekomen. En die houdt het midden tussen bak spoilers en duidelijke tekenen dat 'Redemption' nog wel eens héél spannend kan gaan worden.

Een aantal weken geleden werd al bekend dat er een flinke groep nieuwe acteurs was aangetrokken om Heroes nieuw leven in te blazen.

De gewijzigde koers heeft nu een trailer opgeleverd. Daarin is onder meer te zien dat er een aantal Heroes-sterren mogelijk de dood gaat vinden... maar echt zeker is dat natuurlijk nooit bij een serie die bestaat uit louter mensen met superkrachten.

Spoilers!
Wie goed oplet, ziet duidelijk welke 'carnivalesque' club mensen in het verhaal gebouwd is. En voor nog meer spoilers moet je maar even op het spoiler-linkje klikken:

spoiler:
En wie nóg beter oplet, ziet dat Hayden Panettiere (foto) nieuwe interesses ontwikkelt (en probeert zichzelf om zeep te helpen?), dat 'Peter' in de serie opeens in de zorg lijkt te werken, Nathan zijn werk probeert te doen en daarbij nogal sprankelende ervaringen heeft, Tracy andere krachten ontdekt en zelfs moeder Petrelli interessante ervaringen krijgt. En wat is nou toch die groep uitgedoste mensen bij dat graf..?

Reageren