Herrie aan de horizon terug

Presentator en topkok Herman den Blijker zal er geen problemen mee zal hebben: de opnames voor een nieuwe serie Herrie aan de horizon. Hij gaat namelijk op zoek naar het beste kookduo van Nederland... in de Caraïben.

Honderden kandidaten hebben zich gemeld om hun kooktalent te laten beoordelen door kookgigant Herman. Na twee selectierondes neemt hij negen getalenteerde koppels mee op een cruise vanuit Fort Lauderdale, Florida.

De duo's gaan aan boord van de MS Westerdam van de Holland America Line en maken zich op voor de strijd: wie zijn de beste?

Mojito's in de zon
Die prachtlocatie is het vertrekpunt van het avontuur op zee, langs de meest betoverende Caribische eilanden. Op verschillende Caribische locaties, zoals Grand Turk, San Juan, Sint Thomas, Half Moon Cay, Georgetown, Cozumel en op volle zee, krijgen de verschillende duo's de meest uiteenlopende en uitdagende kookopdrachten. Die hebben te maken met de plaats waar ze op dat moment zijn.

Het bereiden van Conch op het slechts achttien vierkante kilometer grote Grand Turk-eiland en het maken van Mojito op San Juan staan op het menu.

Elke week moet het duo dat de opdrachten het minst goed uitvoert het schip verlaten en uiteindelijk blijven er twee koppels over.

Voor de finaleopdracht bereiden ze in Miami een vijfgangenmenu voor een topjury. De finalisten die deze opdracht het best uitvoeren mogen zich het beste hobby-kookduo van Nederland noemen en gaan naar huis met een stage bij 2-sterrenkok Hans van Wolde van Beluga in Maastricht, een cruise en een workshop bij de Parijse kookschool Cordon Bleu.

Herrie aan de horizon, wekelijks vanaf dinsdag 19 mei, tussen 21.30 en 22.30 uur, op RTL 4.

Extra:
- Vorig jaar ging Herrie aan de horizon op cruise in de Middellandse zee >>
- Ga naar alle artikelen op Televizier.nl >>
- Nog geen lid van Televizier.nl? Registreer je hier gratis! >>


Reageer op bovenstaand nieuws*:
Zou jij je aan de test durven te onderwerpen?

Reageren