Het broeit op de werkvloer

Liefde op de werkvloer is razend populair in tv-series. We hadden al 'Merder' (Meredith en Derek in Grey's anatomy), 'GSR' (Grissom/Sara Romance in CSI) en we kunnen nu ook melding maken van 'Tiva': een sluimerende romance tussen Tony (Michael Weatherly) en Ziva (Cote de Pablo) in NCIS.

Maar ook deze professionals geven niet zo snel toe aan hun gevoelens voor elkaar... Vorige week werd Tony nogal jaloers toen hij op Ziva’s bureau een foto zag van een man met ontbloot bovenlijf.

Kat-en-muisspelletje
Wie is dat toch? Cote: „Wat mij betreft is het Ziva’s lover. Gewoon, om te zien hoe Tony zal reageren. Het lijkt de schrijvers ook een goed idee als ze eens ophoudt met hun kat-en-muisspelletje.”

Romance
Cote: „Dan wordt Tony helemaal gek! We spelen dus steeds
meer met het idee dat die twee een echte relatie kunnen krijgen; eens kijken hoe Tony daarop reageert.” Maar als het aan Cote ligt, is die romance van korte duur.

Interessanter
Cote: „Het zou leuk zijn als Ziva en Tony eens bij elkaar komen, maar daarna moeten ze weer normaal gaan doen. Ik denk dat hun spannende spelletje een stuk interessanter is dan een echte relatie, want dat is maar saai om te zien.”

Reageren