Het CQC-team is compleet

Eindelijk is bekend wie Beau van Erven Dorens zullen gaan bijstaan bij de presentatie van CQC. Het in zwart maatpak gestoken trio wordt gecompleteerd door... Pieter Jouke en Daan Nieber.

Wie?!, horen we je denken. Pieter en Daan zijn nu nog relatief onbekend, maar daar zal door CQC ongetwijfeld snel verandering in komen. Hier alvast een korte kennismaking.

Grappenmaker Pieter
Pieter Jouke (1973) is van beroep grappenmaker. Dat oefent hij uit in zijn programma De Staat van Verwarring (eerst op tv, nu in de theaters). Ook schreef hij voor tv-programma's als Doe Maar Normaal en Koppensnellers en het radioprogramma Spijkers met Koppen. Daarnaast is Pieter een van de drijvende krachten achter de site Buro Renkema.

Studiebol Daan
Daan Nieber (1980) houdt het wat serieuzer. Hij werkte als verslaggever van DAG TV, researcher bij IDTV en als eindredacteur bij AT5. Het had niet veel gescheeld of Daan was nu presentator geweest van Het Klokhuis; hij zat bij de laatste zes. Deze slimmerik studeerde in Maastricht, Singapore en Edinburgh en trok ruim een jaar uit voor zijn scriptie over gaswinning in de Waddenzee.

Vanaf vrijdag 28 augustus zijn de kersverse CQC'ers te bewonderen op Veronica.

Reageren