Het definitieve einde van Take Me Out?

Eddy Zoëy heeft er weinig vertrouwen in dat de datingshow Take Me Out ooit weer terug op de buis komt. Volgens hem is het een te duur programma.

Presentator Eddy Zoëy uit zijn zorgen in een exclusief interview met Televizier. „Oh man, ik hoop zo dat Take Me Out ooit terug gaat komen, maar ik zie het somber in. Het is een duur programma en bij RTL is het nu gewoon keihard bezuinigen. Zo werkt het gewoon: met minder geld meer programma's maken.”

Zin
Volgens hem ligt het niet aan de kijkcijfers, want die waren altijd goed. Honderdduizenden kijkers zagen elke werkdag om 19.30 uur hoe Britt beroemd werd met haar niet al te slimme opmerkingen. Shopping Queens met Fred van Leer vervangt op dit moment het datingprogramma. „We hebben er allemaal zin in, maar het is niet aan mij. Ik hoop heel erg dat het productiebedrijf met RTL gaat praten. Als het kan, dan ben ik er weer.”

Drie miljoen
Take Me Out is niet het enige zorgenkindje van Eddy Zoëy. Het is ook onzeker of Expeditie Robinson wordt uitgezonden. „Ik denk wel dat het doorgaat, maar zeker weten doe je het nooit. In het tweede jaar dat ik het presenteerde, wisten we vijf dagen van tevoren dat het doorging. Het is altijd een vraagstuk.” Volgens de presentator is het een extreem duur programma, het kost maar liefst drie miljoen om het te maken.

Kluif
Natuurlijk hoopt hij dat ook dit jaar het avonturenprogramma doorgaat, maar Eddy Zoëy geeft toe dat het niet altijd even makkelijk is om zo lang van huis te zijn. „Daar hik ik weleens tegenaan. Je moet toch je vrouw en kindjes missen. Ik vind het een enorme kluif en zie er ook best tegenop.”

Meer over: