Het derde seizoen van Nip/Tuck

Dat ze in de VS iets verder zijn doorgeschoten op het gebied van plastische chirurgie dan hier, valt moeilijk te ontkennen - denk maar aan Cher en Michael Jackson. Deze extreme ijdelheid wordt op de korrel genomen in Nip/Tuck, waarvan vandaag het derde seizoen start.

De dramaserie draait om Sean McNamara (Dylan Walsh) en Christian Troy (Julian McMahon), die samen een kliniek voor plastische chirurgie in Miami runnen. Sean is een sukkeltje die zo hard mogelijk werkt om zijn vrouw Julia en zoon Matt te kunnen ontlopen. Christian is de arrogante rokkenjager, die naast vrouwen ook houdt van veel wijn en geld.

Famke
Omdat de meeste van hun cliƫnten eerder een psychiater dan een chirurg nodig hebben, verscheen in het tweede seizoen 'life coach' Ava Moore ten tonele, gespeeld door onze eigen Famke Janssen. In Nip/Tuck heeft iedereen zijn geheimen, dus ook Ava: zo bleek aan het slot van de laatste reeks dat ze zeventien jaar geleden nog als man door het leven ging.

Overval
De verbouwing is wonderwel gelukt, want Christian heeft zelfs tijdens een potje vrijen niets in de gaten gehad. Wanneer we vanavond verder gaan met het derde seizoen, zien we of zijn verzetje met de transseksuele Ava z'n laatste is geweest. De rokkenjager is namelijk in zijn huis overvallen en voor dood achtergelaten.

Reageren