Het einde van Ushi?

Met de film Ushi Must Marry lijkt er een einde te komen aan het Ushi-tijdperk. Wendy van Dijk sprak hierover met Peter van der Vorst in van der Vorst Ziet Ushi

Vanavond gaat de film Ushi Must Marry in première. De film waarin Ushi Hirosaki, gespeeld door Wendy van Dijk, op zoek gaat naar een geschikte man om mee te trouwen, lijkt het einde van de Ushi reeks. In een interview met Peter van der Vorst geeft Wendy van Dijk aan dat de film voor nu wordt gezien als eindpunt. De blonde actrice ziet geen mogelijkheid voor een terugkeer van Ushi, maar zegt tegelijkertijd  dat ze zich geen einde van Ushi kan voorstellen.

Première Ushi Must Marry

Wendy van Dijk is erg gespannen voor de première van de film, en is benieuwd hoe de kijker gaat reageren. “Natuurlijk ben ik huiverig, de serie was een groot succes en ik ga er niet automatisch vanuit dat de film dat ook wordt”, aldus de presentatrice.

Tijd voor gezin

Wendy van Dijk zegt in het interview dat ze de komende tijd wat rustiger aan gaat doen en dat er geen nieuwe typetjes komen. “Nu is mijn gezin aan de beurt”, aldus Wendy van Dijk.

Reageren