Het geheim van NCIS

Terwijl de meeste series na verloop van tijd minder kijkers trekken, stemmen juist steeds mensen af op NCIS - ook in Nederland. Dat belooft wat voor deze spannende finale van het zesde seizoen. Maar wat is de oorzaak van dit mondiale succes?

Volgens de NCIS-castleden zelf is het eigenlijk heel simpel: "Ik heb altijd geweten dat onze serie de nummer 1-positie zou bereiken", zegt David McCallum (Ducky). "Er loopt hier zoveel talent rond! En ik werk samen met mensen op wie ik dol ben!"

Miljoenen kijkers
David heeft gelijk gekregen. Wekelijks stemmen ruim twintig (!) miljoen Amerikanen af op de avonturen van de speciale recherche van de Marine. En dan te bedenken dat de serie ooit met de helft van het aantal kijkers begon.

Gepromoveerd
Ook in Nederland is NCIS uitgegroeid tot een waar kijkcijferkanon. De serie werd ooit uitgezonden door Veronica, maar promoveerde wegens goed gedrag naar SBS, waar het programma nu gemiddeld 800.000 kijkers trekt.

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/103895/267cd47f49d3288155a35b320100deea/article_flash

Filmpjes
In Televizier 47 lees je wat David, Cote de Pablo (Ziva) en Michael Weatherly (Tony) nog meer over NCIS te zeggen hebben. Op de site laten we de cast liever zelf aan het woord. In onderstaande videos leggen de acteurs nogmaals uit waarom deze serie over de hele wereld goed scoort.

Cote de Pablo (Ziva):


Pauley Perette (Abby):


Mark Harmon (Gibbs):

Reageren