Het kerststerrencircus

Marianne Weber blijkt niet onder te doen voor illusionist Hans Klok, Sonja Bakker ontpopt zich als een volleerd acrobate en Lieke van Lexmond heeft een tot nu toe verborgen talent om olifanten te temmen. Je leest het goed: bekend Nederland doet ons vanavond versteld staan met bijzondere circusacts.

Na maandenlange training (met uitzondering van Herman den Blijker, die zijn 'hulpstukken' pas ontmoette op de dag dat de act uitgevoerd moest worden) is vanavond het moment daar om hun kunsten te vertonen in de piste van Circus Herman Renz.

Stuntende BN'ers
Zo doet Sanne Wallis de Vries een tovertruc, klimt Frans Bauer door een stalen plaat en blijkt John Williams een Houdini in de dop. Sporthelden Ruben Houkes, Yuri van Gelder en Mark Huizinga laten zien dat ze meer kunnen dan worstelen en ringzwaaien. Vanavond gaan ze voor goud in de trapeze.

Goed doel
De sfeervolle familieshow staat volledig in het teken van de Internationale Kindervredesprijs en KidsRights. Wendy van Dijk en Beau van Erven Dorens presenteren de avond en halen zelf ook een paar halsbrekende toeren uit.

Reageren