Het leven van Lange Frans

Daniëlle, de vrouw van rapper Lange Frans (Frederiks), heeft de rapper voor een moeilijke keuze gesteld. Ze verwacht dat Frans zijn financiële zaken op orde stelt, anders wil ze van hem scheiden.

Eerder deze maand werd bekend dat Frederiks zijn studio kwijt zou raken wegens financiële problemen. Dat bleek een fout van de Belastingdienst, maar de geldzaken van de rapper lijken toch niet geheel op orde te zijn.

Uitmelken
"Ik hou zielsveel van Frans", laat Daniëlle weten, "Maar het wordt tijd dat hij zijn ogen opent en zich niet langer laat uitmelken door zijn beste vriend Bart (Baas B, de andere helft van het voormalig rapduo) en zijn broer Thijs."

De fout van de Belastingdienst was voor Daniëlle de spreekwoordelijke druppel.

Mee naar Diemen-Zuid
Daniëlle legt uit dat Frans nog rekeningen heeft openstaan. Dat is de schuld van Frans' voormalige manager. Bart en Thijs doen geen enkele moeite om dit op te lossen. Frederiks moet het dus allemaal in zijn eentje doen, en dat is lastig.

De rapper woont momenteel bij zijn moeder in Diemen-Zuid. Hij mag van zijn vrouw pas terugkomen als hij zijn financiële zaken op orde heeft. De scheiding is nog niet definitief, maar Frans moet wel even zijn best doen.

In 2008 trouwde Lange Frans met Daniëlle. Twee maanden later werd hun zoon Willem geboren.

Bekijk hieronder een filmpje van Lange Frans die in gesprek is met Televizier.nl tijdens de Najaarspresentatie van SBS 6, NET 5 en Veronica.

Reageren