Het leven van Lindsay

Gisteren begon de gevangenisstraf voor Lindsay Lohan. Officieel 90 dagen moet ze brommen, maar waarschijnlijk is ze begin augustus alweer op vrije voeten. Hoe kon het zo ver komen? Een overzicht.

Lindsay Dee Lohan werd op 2 juli 1986 geboren in New York. Ze begon haar actieve showbizzcarrière al op 3-jarige leeftijd als model.

Tweeling
Toen Lindsay 10 jaar was, schitterde ze voor het eerst op het witte doek. In Parent Trap speelde ze een meisje én haar tweelingzusje die hun ouders weer bij elkaar proberen te brengen.

Op haar 17e mag Lohan als jongste persoon ooit de MTV Movie Awards presenteren. In hetzelfde jaar speelt ze in de film Confessions Of A Teenage Drama Queen, die jammerlijk flopte, maar Lohan kreeg goede kritieken op haar acteerprestaties.

Grootverdiener
In 2004 behoort Lindsay tot de best verdienende Hollywood-sterren. De film Mean Girls doet het zeer goed in de Amerikaanse en Europese bioscopen, en Lindsay lijkt haar draai definitief gevonden te hebben.

Helaas is niets minder waar. Op de filmsets van Herbie Fully Loaded en Just My Luck meldt Lohan zich regelmatig ziek. James D. Robinson, producent van de film Georgia Rule, denkt dat het door het vele feesten komt en zorgt ervoor dat de actrice wordt opgenomen in een ontwenningskliniek.

Lesbisch
Het is de opmaat voor een paar roerige jaren. Haar liefdesleven lijkt nog de goede kant op te gaan door haar lesbische relatie met Samantha Ronson, maar qua films beleeft Lindsay matige tijden. Als ook de relatie met Ronson op de klippen loopt, daalt ze nog verder af.

Met haar alcoholverslaving als gevolg. Lindsay moest van de rechter een bandje dragen die elke druppel alcohol in haar bloed opmerkte. Ook moest de actrice zich elke week melden voor een drank- en drugstest.

Wraak
Dat deed ze niet. De rechter vond het wel mooi geweest, en veroordeelde Lindsay tot negentig dagen cel. Lindsay versleet een paar advocaten in de hoop vrijgesproken te worden, maar dat mocht niet baten.

Gisteren werd Lohan dan toch echt opgesloten in de Lynwood Correctional Facility. De negentig dagen zal ze niet vol hoeven houden, bij goed gedrag kan Lindsay begin augustus weer een vrij vrouw zijn. Laten we hopen dat ze haar wraak zal nemen in de vorm van een paar nieuwe, geweldige films.

Reageren