Het najaar volgens ABC

11 juni 2009 12:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Een goede promo maken is in de televisiewereld een vak apart. Nederlandse zenders doen hun best om hun beste programma's en series op originele wijze aan de man te brengen, maar dit vallen vaak in het niets bij hoe Amerikaanse omroepbazen het aanpakken.

Toegegeven, zenders als Fox en ABC hebben natuurlijk een veel groter budget tot hun beschikking, maar wat originaliteit betreft kunnen wij zeker nog een hoop van ze leren.

Promo
Neem nou ABC. De zender, verantwoordelijk voor onder meer series als Grey's anatomy, Lost, Desperate housewives en Ugly Betty, komt ter promotie van de najaarsprogrammering met een aantal promo's waarin sterren uit verschillende series samen in een huis wonen. Supergrappig, en erg herkenbaar!

ABC-huis
Hieronder vind je de hoofdvideo waarin alle personages samenkomen:


Leuk? Dan moet je ook zeker de volgende mini-promo's even bekijken. Hierin komen de personages van deze series namelijk pas ├ęcht met elkaar in contact!

Desperate housewives/Grey's anatomy:
Bree (Marcia Cross uit Desperate housewives heeft grote plannen met Mark 'McSteamy' Sloan (Grey's anatomy):


Tafelvoetbal
Dominic Monaghan (Lost) speelt een potje tafelvoetbal met Patrick Dempsey Grey's anatomy), Courteney Cox (Dirt) en Ed O'Neill (Modern family:


Desperate Housewives/Lost:
Teri Hatcher (Desperate housewives) en Matthew Fox (Lost) bereiden samen een pittig gerecht in de keuken:

Meer over