Het nationale verkeersexamen 2008

Ben je benieuwd hoe het gesteld is met jouw kennis van de verkeersregels, dan kun je vanavond meedoen aan Het nationaal verkeersexamen 2008. Tooske Ragas en Viktor Brand presenteren de avondvullende liveshow, waarin ook deze keer weer zes bekende Nederlands zowel het theorie als het praktijkgedeelte zullen afleggen.

Viktor Brand: ''Het verschil met vorig jaar is dat de BN-ers geen officieel rijexamen meer doen, maar een herexamen. Na vijf seizoenen hebben bijna alle sterren hun rijbewijs wel, denk ik.'' Met uitzondering van Kelly van der Veer, die drie jaar achter elkaar meedeed en keer op keer niet wist te slagen voor haar theorie-examen.

BN'ers
De bekende Nederlanders die vanavond voor het herexamen proberen te slagen, zijn onder andere presentator Sipke Jan Bouwsema en fotograaf Edwin Smulders. André van der Toorn van het programma Wegmisbruikers houdt de zes sterren goed in de gaten tijdens het uitvoeren van hun speciale verrichtingen op locatie. Aan het einde van de avond zien we of de BN-ers met vlag en wimpel zijn geslaagd of dat ze hun roze papiertje eigenlijk zouden moeten inleveren.

Reageren