Het nieuwe seizoen van Net 5

Vrouwenzender Net 5 stelt ons het komende seizoen niet teleur. Naast nieuwe afleveringen van de populairste Amerikaanse series, brengt de zender ook veelbelovende nieuwe programma's op de buis. Een uitgebreid overzicht van de najaarsplanning.

S1ngle
Katja Schuurman is de grote nieuwe vangst van Net5. Ze krijgt dan ook meteen een prominente plek in de programmering. In de nieuwe dramaserie S1ngle, gebaseerd op de gelijknamige Parool-strip, speelt ze naast Bracha van Doesburg en Eva van der Gucht. Het voorproefje dat wij te zien kregen, belooft veel goeds! S1ngle is vanaf dinsdag 14 oktober wekelijks te zien.

Alleen nog een man
In Alleen nog een man gaan drie aantrekkelijke en zelfstandige vrouwen een zomer lang daten. Deze vrouwen hebben een baan, een of meer kinderen en een druk sociaal leven. Er blijft dus weinig tijd over om een leuke man, laat staan de ideale, te ontmoeten. NET 5 gaat ze daarbij helpen. Alleen nog een man is vanaf woensdag 3 september wekelijks te zien.

Returntosender © Roland J. Reinders

Return to sender
Katja heeft ook haar programma Return to sender meegenomen naar Net 5. Hiervoor reist ze af naar verre oorden om de lokale bevolking te ondersteunen bij de verkoop van hun producten. Co-presentator is Art Rooijakkers, die andere landen aandoet dan Katja. Vanaf woensdag 8 oktober zijn hun reisverslagen te zien.

privatepractice © Buena Vista International Television

Private practice
Private practice is één van de drie nieuwe Amerikaanse series die Net 5 op de buis brengt. Het is de langverwachte spin-off van Grey's Anatomy met Dr. Addison Montgomery in de hoofdrol. Addison verruilt het Seattle Grace Hospital voor een privé-kliniek in California, waar ze een nieuwe start probeert te maken. Private Practice is vanaf maandag 25 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien.

Pushingdaisies © Warner Bros. International Television

Pushing daisies
De nieuwe NET 5-serie Pushing daisies brengt een unieke combinatie van romantiek, mysterie en humor op het scherm. Hoofdpersoon Ned is taartenbakker van beroep, maar helpt daarnaast een privédetective met het oplossen van moorden. Ned beschikt namelijk over een bijzondere gave: hij kan mensen die zijn overleden, weer tot leven wekken. Maar niet zonder consequenties... Pushing daisies begint op dinsdag 19 augustus met een dubbele aflevering.

SamanthaWho © Buena Vista International Television

Samantha Who?
De nieuwe comedy Samantha Who? draait om Samantha Newly (Christina Applegate), die na een ernstig ongeluk een tweede kans krijgt in het leven. Als Samantha bijkomt uit coma, is ze haar geheugen kwijt. Langzaam maar zeker krijgt ze in de gaten dat ze voor haar ongeluk een verschrikkelijke, ijdele en zelfingenomen vrouw was. Een unieke kans om haar leven te beteren! Samantha Who? is vanaf dinsdag 14 oktober elke week te zien bij NET 5.

En ook nog...
Nieuwe seizoenen van Het blok, De co-assistent, Cold case, Desperate housewives, Ghost whisperer, Grenzeloos verliefd, Grey's anatomy, Hotel Babylon en Medium.

We houden je natuurlijk op de hoogte over al deze nieuwe programma's, dus houd de site en het blad de komende tijd in de gaten!

Reageren