Het nieuwe seizoen van SBS 6

16 juli 2008 10:17 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

SBS 6 heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd als grote familiezender met veel amusement. Succesformules als Hart van Nederland, Peter R. de Vries en Hart in Aktie gaan voorlopig nergens heen, maar er staan ook veel nieuwe dingen op stapel!

Popstars
Nance en Gerard Joling hebben hun ruzie weer bijgelegd en gaan samen door als presentatieduo. Ze gaan op SBS6 de talentenjacht Popstars presenteren, waarin een Nederlandse popgroep wordt gezocht. Henkjan Smits, hoe kan het ook anders, leidt de jury. Meedoen aan de audities kan nog, geef je hier op.

De hoofdprijs
In de nieuwe dramaserie De hoofdprijs draait het om drie families, waarvan er twee een gigantisch geldbedrag winnen bij een loterij. De regie is in handen van Johan Nijenhuis en Alain de Levita. Jack Wouterse, Frans van Deursen en Annick Boer zijn enkele van de hoofdrolspelers. Ook Stephan Evenblij heeft een rol. Hij is de jongere (maar niet slankere) broer van Jakhals Frank Evenblij.

Fans © SBS

Fans!
Ook nieuw op SBS6 is de realityserie Fans!, waarin extreme bewonderaars van artiesten worden gevolgd. Een idee van Zoop-sterren Ewout Genemans en Jon Karthaus, die zelf ook regelmatig te maken hebben met uitzinnige groepjes fans. De twee verklappen al dat we onder meer een 23-jarige K3-fan te zien krijgen en een stel Thomas Berge-groupies van het eerste uur.

Red mijn vakantie!
In Red mijn vakantie! helpt Alberto Stegeman (Undercover in Nederland) wanhopige Nederlanders die een 'horrorvakantie' beleven door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast. Ter plaatse probeert hij de trip te redden. Alberto krijgt daarbij de hulp van keurmeester en hygiëne-expert Rob Geus. Red mijn vakantie! is dit najaar te zien. Wanhopige vakantiegangers kunnen zich hier nog opgeven.

ultieme_woondroom © SBS

De ultieme woondroom
Het nieuwe make-over programma De ultieme woondroom helpt mensen die zich in een hopeloze woonsituatie bevinden. Huizen en gebouwen die klaar zijn voor de sloop worden door een vakteam niet alleen opgeknapt, maar ook nog eens voorzien van de laatste technische hoogstandjes. Wel toe aan een droomhuis? Geef je dan hier op.

En ook nog...
Tooske Ragas gaat samen met Henkjan Smits weer op zoek naar Het beste idee van Nederland, in een nieuwe reeks van de talentenjacht. Tooske gaat ook Wie ben ik? presenteren. Verder kunnen we natuurlijk weer kijken naar Domino Day 2008, House, NCIS, Medical examiners, Peter R. de Vries en Wegmisbruikers. Guido Weijers is dit jaar weer verantwoordelijk voor de Oudejaarsconference.

Meer over