Het nieuwe tv-jaar van NCRV

Het nieuwe tv-jaar van de NCRV is bekend! Wat kun je verwachten? Nou, in ieder geval twee nieuwe top programma's met Carice van Houten en Xander de Buisonjé.

Carice vertolkt een van de hoofdrollen in de dramaserie In therapie. Ze wordt bijgestaan door Halina Reijn, Jacob Derwig en Kim van Kooten. De kersverse serie draait om de wereld van psychotherapie. Een psychiater, zijn praktijk en de alledaagse mentale problemen staan centraal.

Dagelijkse worstelingen
Tijdens elke aflevering staat één patiënt in de spotlight, die elke week op een vaste dag aan bod komt. Je hoeft niet te vrezen voor een serie waar de depressiviteit vanaf druipt: de 'gewone' worstelingen van de dag zijn meer het uitgangspunt.

Ex-gevangenen
Xander begeeft zich ook in de sferen van therapie. In Zij gelooft in mij helpt de zanger zeven ex-gevangenen aan de vrouw van hun dromen. ''De liefde in hun leven moet zorgen voor stabiliteit, een thuis en een reden om op het goede pad te blijven'', aldus de omroep.

Beter leven
Naast de liefde wordt er ook aandacht besteed aan het verbeteren van de andere facetten van het leven. ''De reclassering helpt bij het vinden van een baan en een woning. Samen moet dit zorgen voor een nieuwe start en een mooie toekomst voor de ex-gedetineerden.''

Zij gelooft in mij is vanaf januari 2010 te zien. In therapie siert de buis vanaf juni 2010.

Reageren