Het populairste nieuws van 2012 op Televizier.nl

28 december 2012 15:11 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Waar kregen jullie geen genoeg van dit jaar? De top 5 van meest gelezen artikels in 2012.

1. Voice of Holland-kandiate Leona Philippo stiekem getrouwd - 22.563 keer gelezen

Net voor de live-shows van The Voice of Holland stapte Leona Philippo in het huwelijksbootje met haar vriendin. Stiekem, want zelfs haar teamgenoten en coach Trijntje Oosterhuis wisten van niets. De latere winnares van de talentenjacht is van plan haar bruiloft in 2013 nog eens dunnetjes over te doen. 

2. Laura en Dennis over Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde - 20.270 keer gelezen

Het mysterie rond de twee hoofdrolspelers uit deze RTL5-realityshow was blijkbaar zo groot dat veel mensen meer wilden weten over Laura Pontivicoro en acteur Sander (die in werkelijkheid Dennis heet). Uiteindelijk lukte het Laura haar ouders in de maling te nemen en won ze 50.000 euro. Het leverde haar ook een nieuwe tv-klus op: vanaf 1 januari staat de brunette op de schaatsen in Sterren Dansen op het IJs.

3. FInalisten The Voice of Holland bekend - 19.532 keer gelezen

Grote favoriete Sandra van Nieuwland vloog geheel onverwacht uit The Voice, ondanks de bijna perfecte score van drie tienen en een 9,5 van de jury. Het publiek besliste anders, Leona Philippo mocht naar de finale. 

4. Boer Zoekt Vrouw gaat op reis - 18.645 keer gelezen

Er was veel aandacht voor Boer Zoekt Vrouw op Televizier.nl. Alle boeren en hun vriendinnen werden tot in den treure geanalyseerd. Maar de meeste lezers trok dit simpele stukje over de aanstaande citytrips van de boeren. 

5. Trailer Homeland seizoen 2 - 17.818

Een nogal opvallende notering voor de trailer van een van de spannendste series van de laatste jaren waarin CIA-agente Carrie op jacht gaat naar een terrorist van Amerikaanse bodem. Jullie snakken blijkbaar naar seizoen 2 van Homeland. Dus kom op BNN, uitzenden die serie!

 

Meer over