Het talentloze tijdperk is voorbij

Het is de langstlopende talentenjacht op televisie en wordt in vijftig landen uitgezonden: Popstars. Je zou denken dat shows als Idols en X-Factor de meeste malloten wel heeft afgeschrokken, maar niets blijkt minder waar.

Deelnemers zonder een greintje talent werden door de jury uiteindelijk tot hun schoenveters afgebrand. De opvallendste kandidate was Alzira, die het ongezouten commentaar van de jury zo slecht kon verwerken dat ze publiekelijk haar broek naar beneden trok.

Gevreesd
Op de hyves-site van het programma moet met name Henkjan Smits het ontgelden. In de poll voor meest gevreesde jurylid voert hij de ranglijst overtuigend aan met 72 procent van de stemmen. „Ik ben helemaal klaar met die talentlozen,” zei hij eerder in het AD. „Wij zijn niet moedwillig grof. Maar als het er niet inzit, krijgen ze het te horen en dat doet pijn.”

Theater
Gelukkig voor de jury zijn inmiddels de meest onbegaafde vocalisten verdwenen. We zien de overgebleven kandidaten vanavond terug in het theater. Hier moeten ze met de andere deelnemers duetten zingen en bewijzen dat ze een eigen podiumact in elkaar kunnen zetten.

Reageren