Het voorjaar van NET 5

NET 5 belooft een knallend voorjaar aan televisie met de nieuwe serie Verborgen gebreken en de nieuwe seizoenen van S1ngle, Samantha Who? en Grey's anatomy. Kan jij ook niet wachten totdat de series van start gaan? Hier volgt alvast een overzicht:

Verborgen gebreken
Verborgen gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Maar er worden ook allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste winst op te strijken. De vijf jonge makelaars (Ricky Koole, Jennifer Hoffman, Frederik Brom, Egbert Jan Weeber, Maryam Hassouni) uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Verborgen gebreken is vanaf maandag 2 maart elke week te zien om 21.30.

S1ngle
In het tweede seizoen van S1ngle staan de alleenstaande vriendinnen Stella, Fatima en Nienke (Katja Römer-Schuurman, Bracha van Doesburgh, Eva van der Gucht) weer centraal, alleen zijn ze niet alle drie even single meer. Stella heeft sinds het einde van het vorige seizoen een puur seksuele relatie met Jurriaan. Fatima is ingetrokken bij haar droomliefde Jeroen en alles lijkt goed te gaan, totdat Jeroen voor zijn studie een paar maanden naar Parijs moet. Nienke realiseert zich, nadat haar jeugdliefde Barry met een ander is getrouwd, dat ze de liefde niet in het verleden moet zoeken. Edwin de Vries doet dit seizoen zijn intrede als gynaecoloog Bram Wesseldijk.

S1ngle is vanaf dinsdag 7 april elke week te zien om 20.30

Samantha Who?
In Samantha Who? speelt Christina Applegate de aan geheugenverlies lijdende Samantha Newly. In de eerste nieuwe aflevering, 'The Gallery Show', gaat Samantha naar de opening van de fototentoonstelling van haar ex-vriend Todd (Barry Watson). Ze wil niet alleen gaan omdat ze niet precies weet hoe het nu tussen hen zit en vraagt een complete vreemdeling, Craig (Jerry O'Connell), om haar te vergezellen. Als Samantha tijdens de opening echter een flashback krijgt, blijkt deze Craig helemaal geen onbekende van haar te zijn...

Samantha Who? is vanaf dinsdag 7 april wekelijks te zien om 21.00.

Grey's anatomy
NET 5 komt vanaf aanstaande maandag met nieuwe afleveringen van Grey's anatomy seizoen 5. Hier alvast een voorproefje: Bailey roept de hulp in van alle chirurgen en co-assistenten voor een zogenaamde domino-operatie, waarbij 12 niertransplantaties tegelijk zullen plaats vinden. Derek krijgt alle credits voor het onderzoek naar hersentumoren, dat hij samen met Meredith heeft uitgevoerd. Lexie hoopt dat George haar ziet staan en Mark geeft een wanhopige Callie raad op het gebied van seks.

Nieuwe afleveringen van het vijfde seizoen Grey's anatomy zijn vanaf maandag 2 maart wekelijks te zien om 20.30.

Reageren