Het was echt geen grap: Barbie is getrouwd

Na maanden van voorbereiding stapte Barbie vandaag in het wankele huwelijksbootje met verloofde Michael van der Plas. Onder het toeziend oog van de camera's van RTL natuurlijk. 

Het stel gaf elkaar het jawoord om 14.00 uur in het Stadhuis aan de Groenmarkt in het centrum van Den Haag. Er was een apart vak gemaakt voor de verwachte persfotografen, zij mochten niet mee naar binnen voor de ceremonie, die eer was alleen weggelegd voor de camera's van RTL. 

Koopzondag
Aan belangstelling had het jonge stel sowieso geen gebrek. Het was koopzondag in Den Haag, waardoor er nogal wat winkelend publiek voorbij kwam. Barbie en Michael kwamen aan in een doorzichtige koets en Barbie had een wit met roze trouwjurk aan. Roze is een belangrijk thema tijdens de trouwerij. De rode loper is roze, de paarden voor de koetsen droegen roze strikken en er is een roze limousine.

Zonnebank
Ter voorbereiding hadden Barbie en Michael allebei een extra zonnebankkuurtje genomen en liet Barbie haar haar nog eens laten verven. De huwelijksnacht wordt doorgebracht in het Kurhaus in Scheveningen waar het stel 24 uur een butler tot haar beschikking heeft. Michael: „Maar op een gegeven moment wil ik ook m'n privacy, dan zeg ik: 'pleur je nou even op? Dan kan ik m'n ding doen'. 

Lees ook:
Barbie's Bruiloft scoort goed 
Barbie kondigt zwangerschap aan

Reageren