Het zesde zintuig komt terug!

Het zesde zintuig keert vanaf 5 maart terug op RTL4. Presentator Beau van Erven Dorens begeleidt de paragnosten in de zoektocht naar onbeantwoorde vragen van geliefden.

Deze keer is er geen sprake van competitie. De beste paragnosten uit de voorgaande seizoenen werken samen. De onderwerpen van de 'readings' zijn hetzelfde als het vorige seizoen.

Antwoorden
De paragnosten proberen met hun sessies vastgelopen politieonderzoeken weer een handje op weg te helpen. De nabestaanden hopen hiermee antwoord te krijgen op hun vragen; wat is er met hun geliefden gebeurd? De paragnosten van deze reeks ken je vast nog wel: Peter, Tessa, Ingomar en Petra.

Nieuwe aanwinst
Politiewoordvoerder Bernhard Jens is bij de 'readings' aanwezig. Hij bemiddelt tussen de politiekorpsen en het productieteam. Om de politie extra op weg te helpen is er ook een compositietekenaar aanwezig die aan de hand van aanwijzingen schetsen maakt van de daders.

Eerste aflevering
Wat kun je in dit seizoen zoal verwachten? De paragnosten komen o.a terug op de moordzaak Marianne Vaatstra en de Brillenwinkelmoord. Het zesde zintuig - plaats delict start in de eerste aflevering met de schokkende liquidatie op Gert Nijkamp. Hij werd op 21 juni 2007 voor de school van zijn zoontje vermoord. Maar er volgt meer…

Kijk vanaf donderdag 5 maart wekelijks naar Het zesde zintuig - plaats delict van 21.30 tot 22.30 op RTL4!

Meer over:

Reageren