Hij is voorbij die mooie zomer…

Momenteel vertoeft Jan Smit in Italië, waar hij een derde reeks opneemt van De zomer voorbij. Een fijne afleiding voor alle commotie die is ontstaan na de breuk met Yolanthe Cabau van Kasbergen en zijn vermeende overspel.

Feit is dat deze trip al lange tijd gepland stond, aangezien de eerste twee seizoenen van De zomer voorbij een groot succes waren. Daarom herhaalt de Tros de tweede reeks vanaf vanavond.

Optreden Olympisch dorp
Jan, zijn vrienden Nick & Simon en de 3J's (Jan Dulles, Jaap kwakman en Jaap de Witte) varen dit keer langs de Spaanse Costa’s op een enorm zeilschip. In deze eerste aflevering moet Jan echter eerst een pitstop maken in Peking, waar hij optreedt in het Olympisch dorp. Daar ontmoet hij onder andere Edwin Evers.

Nederlandse artiesten
Eenmaal in Spanje pikken Jan & co weer Nederlandse artiesten en sterren op als Frans Bauer, Giel Beelen, Filemon Wesselink en de mannen van Racoon. Wie het tweede seizoen al heeft gezien, weet dat zijn toenmalige vriendin Yolanthe op enig moment ook langskomt. Dat zal in Italië niet meer gebeuren...

Reageren