Hilton & Richie's Simple life

In het derde seizoen van The simple life, dat vanavond opnieuw begint, is alles nog koek en ei tussen Paris Hilton en Nicole Richie. De werkschuwe socialites lopen stage bij verschillende bedrijven.

Met een gewone bus voor het plebs komen de rijke meiden terecht in New Jersey, waar ze in een garage moeten werken. Dat kan natuurlijk niet goed gaan. In de tweede aflevering die gelijk na de eerste wordt uitgezonden, gaan ze aan de slag gaan voor een reclamebureau. En ook dat gaat niet bepaald van een leien dakje.

Ruzie
Na de opnames van dit seizoen kregen Paris en Nicole plotseling ruzie. "Het is geen geheim dat Nicole en ik niet langer bevriend zijn. Nicole weet wat ze heeft gedaan, en dat is alles wat ik erover wil zeggen", liet Paris in een verklaring weten. Volgens Nicole was er niets gebeurd. "We zijn gewoon uit elkaar gegroeid." De ruzie zou later weer zijn bijgelegd.

Tweeling
Vriendinnen of niet, de huidige lovers van Paris en Nicole lijken als twee druppels water op elkaar. Terwijl Nicole al een paar jaar gelukkig is met zanger Joel Madden, heeft Paris sinds kort aangepapt met zijn tweelingbroer Benji. Als dat maar goed gaat...

Reageren