Hoe gaat het met Ivar Oosterloo?

De afgelopen maand kwam The Voice of Holland-favoriet Ivar Oosterloo met zijn hand in een machine terecht. Komt het ooit nog goed met hem? 

Net zoals in de afgelopen seizoenen gaat The Voice of Holland verder dan auditierondes en liveshows. Om de kandidaten beter te leren kennen, start RTL vanavond met een reallifesoap rondom The Voice. Met daarin meteen twee van de grootste favorieten uit de 'blind auditions': Sandra van Nieuwland en Ivar Oosterloo.

Sandra van Nieuwland

In elke aflevering worden de sterren in spe gevolgd in hun dagelijks leven. Zo is bijvoorbeeld te zien hoe zij zich voorbereiden op deelname aan het programma. Een van de kandidaten die een kijkje in hun leven geven, is de blonde Sandra van Nieuwland. Haar uitvoering van het nummer More van Usher, dat zij tijdens haar blinde auditie zong, viel zó goed bij het publiek dat ze wordt verrast met haar eerste gouden plaat.

Ivar Oosterloo

Ook Ivar Oosterloo komt voorbij. Hij trad op met zijn eigen versie van Hit me baby one more time van Britney Spears en had meteen een hit te pakken. Ook de coaches waren dolenthousiast. Afgelopen maand kwam Ivar vervelend in het nieuws, toen hij zijn hand brak tijdens zijn werk in een staalfabriek. Hij zou misschien nooit meer gitaar kunnen spelen. Coach Marco Borsato zocht de ongelukkige Ivar nog op in het ziekenhuis. Hoe is het nu met hem?

The voice of Holland Real Life, 20.30 RTL 4

Reageren