Hoe is het met de Exotische Liefdes?

In Exotische Liefde op SBS 6 haalden Nederlanders hun liefde uit een ver buitenland. Maar hoe staat het er nu voor met de liefde?

In de eerste reeks Exotische Liefde gingen Nederlanders in het buitenland op zoek naar een partner. Nu zien Wim, Hugo, Peter, Nucita en Steven hun buitenlandse liefdes terug. Dit loopt niet overal even soepel. Zo vroeg Hugo kort geleden Lilly ten huwelijk, maar zij zit nu vast in Singapore. Haar vader wil haar niet laten gaan en het is dus de vraag of ze nog naar Nederland kan komen.

Inburgeringstoets

De Filippijnse liefde van Peter (op de foto) moest hem en zoontje Gerritje ­achterlaten. Haar visum was verlopen en Marita moest terug naar de Filippijnen. Nu heeft ze haar inburgeringstoets gehaald en mag ze blijven. Zal Gerritje haar nog wel herkennen?

Nieuwe liefdes

Er komen ook nieuwe liefdes aan bod. De 56-jairge høker Wim is dol op Filipijnse vrouwen. Na drie stukgelopen relaties denkt hij de ware te hebben gevonden in de 28-jarige Mystika. Eenmaal in Nederland neemt hij haar direct mee naar een concert van zijn andere grote liefde: de band Normaal. Broes is een 72-jarige handelaar in oldtimers. In Cuba heeft hij de 28-jarige Dianelis leren kennen. Dianelis lijkt sprekend op de jeugdliefde van Broes en hij is meteen verliefd. De liefde is gelukkig wederzijds en Broes wil trouwen.

Critici noemden de eerste reeks ’uitlachtelevisie’, maar dat hield de kijkers niet tegen; Exotische Liefde was een kijkcijfersucces.

Reageren