Hole in the wall scoort

Zaterdagavond was de eerste aflevering van Hole in the wall te zien. Japanse humor is kennelijk ook de onze: bijna 1,9 miljoen Nederlanders keken toe hoe BN'ers zich door een gat in de muur wurmden.

Daarmee is de show van Gerard Joling en Beau van Erven Dorens het best bekeken amusementsprogramma van de zaterdagavond. Hole in the wall versloeg onder andere Lieve Paul (1,2 miljoen kijkers) en Let's dance (918.000 kijkers).

Strak pakje
Het programma draait om een klein figuurtje in een piepschuimen muur. De presentatoren en kandidaten hijsen zich in een strak, zilverkleurig pakje en wringen zich vervolgens in allerlei bochten om door het gat in de muur te passen.

Veel tijd om de juiste houding te vinden is er niet. De muur komt met een redelijke snelheid op de kandidaten af en wie niet door het gat past valt in een bassin met water. Deze week deden Winston Post, Bas Muijs, Hans Kraay jr. en Jan Joost van Gangelen diverse (mislukte) pogingen om overeind te blijven.

Boer zoekt vrouw
Hole in de wall was dit weekend niet de enige kijkcijferknaller. Ook Boer zoekt vrouw scoorde weer enorm goed op de zondagavond: maar liefst 3,7 miljoen mensen keken naar de zesde aflevering. Volgende week moeten de boeren één vrouw naar huis sturen.

Reageren