Holland's got talent keert volgend seizoen terug

De finale van dit seizoen vindt vanavond plaats, maar nu is al zeker dat Holland's Got Talent een nieuw seizoen krijgt met de huidige juryleden.

Vooral voor Patricia Paay kwam het nieuws als een plezierige verrassing. RTL verlengde onlangs het contract van de 62-jarige diva niet, Patricia wordt voortaan op projectbasis ingehuurd. Dus ook voor het nieuwe seizoen. "Ik had niet durven dromen dat HGT ook dit jaar weer zo’n succes zou zijn. Ik vind het echt een van de leukste talentenjachten op televisie. Er is zoveel afwisseling. En nog zoveel talent. Daar staan wij alle drie van te kijken." aldus Patricia in De Telegraaf.

Finale
Maar voor zelfs maar aan een nieuw seizoen gedacht kan worden, moet de strijd in de huidige reeks beslecht worden. Vanavond staan de acht overgebleven acts tegenover elkaar in de finale die live te zien is. No Escape XXL, Nigel, The Looney Tunes, Laura, The Ruggeds, The Devils, Little Chucky Crew en DDF Crew moeten elk met een nieuwe act het publiek en de jury zien te overtuigen van hun talent.

LA The Voices & Aliyah 
Tijdens de finale zijn er live optredens van de 12-jarige Aliyah Kolf. De zangeres van de vorige editie Holland's Got Talent komt haar nieuwe single ten gehore brengen en ook jurylid Gordon staat op het podium met zijn formatie LA The Voices.  

Reageren