Homeland 2 vanaf 24 maart bij BNN

23 januari 2013 12:13 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het lange wachten is voorbij. Homeland seizoen 2 wordt eindelijk ook in Nederland uitgezonden. Zet zondag 24 maart alvast in je agenda! 

BNN begon alweer een dik jaar geleden met het eerste seizoen van Homeland en sindsdien kijken alle serieliefhebbers uit naar het tweede seizoen dat in oktober 2012 in première ging in de Verenigde Staten. Hoofdrolspelers Claire Danes en Damian Lewis kregen onlangs nog een Golden Globe voor hun rollen, net als de serie zelf.

Homeland 1

In Homeland seizoen 1 kwam de Amerikaanse militair Nicholas Brody thuis na acht jaar gevangenschap door terroristen in Irak. FBI-agente Carrie Matheson vertrouwde Brody voor geen cent en probeerde tegen de klippen op te bewijzen dat hij een aanslag voorbereidde in Amerika. 

Carrie is terug

In Homeland 2 wordt Carrie na haar ontslag teruggevraagd bij de CIA omdat een van haar oude contacten in Libanon weer contact zoekt met de Amerikanen. Ze zou meer weten over de meest gezochte moslimterrorist ter wereld.

21 maart online

Fans die 24 maart te lang vinden duren, kunnen op donderdag 21 maart al terecht op de site van BNN, dan staat de eerste aflevering al online. 

Kijk hieronder naar de trailer van Homeland seizoen 2

Meer over