Hugh Laurie wordt regisseur

Dat Hugh Laurie een creatieve duizendpoot is, wisten we al toen hij naast het vertolken van de hoofdrol in House ook producent werd van de serie. Maar Hugh wil zich nog meer met de serie bemoeien, zo blijkt nu. Hij wordt namelijk regisseur!

Althans, hij kruipt in de tweede helft van het zesde seizoen eenmalig op de stoel van regisseur bij House. Het gaat om de (nog naamloze) zeventiende aflevering van de reeks. Behalve het regisseren mag Hugh zich ook volop bemoeien met het script.

Enthousiast
Het team van House (voor en achter de schermen) lijkt enthousiast over de Hugh's nieuwste uitdaging. Een andere producent van de serie laat weten: "Dit zal de creativiteit zeker goed doen, want er is niemand voor wie de cast, crew en schrijvers harder willen werken."

Fortysomething
Het is overigens niet de eerste keer dat Hugh in de huid kruipt van regisseur. In 2003 regisseerde hij ook al zichzelf in de Britse miniserie Fortysomething, waarin hij ook de hoofdrol voor zijn rekening nam.

Geheim
Wat het verhaal is van de zeventiende aflevering en waar House allemaal mee te maken krijgt, wordt door de makers nog angstvallig geheim gehouden. De producent laat desgevraagd slechts vallen dat het zeker "geen traditionele aflevering gaat worden".

Reageren