Hugo Borst vindt Jan Mulder beste sidekick

Hugo Borst, zelf regelmatig als tafelheer te gast in talkshow De wereld draait door, vindt van de andere DWDD-gezichten Jan Mulder de beste sidekick. Met Marc-Marie als goede tweede. "Ze zijn allebei extreem grappig en intelligent", aldus Hugo.

Dat zegt de sportjournalist, schrijver en programmamaker in Veronica Magazine. Hij vindt het vooral leuk en gezellig om regelmatig aan een programma als DWDD mee te werken, maar er komt ook een commercieel motief bij kijken: "En ik doe het - indirect - omdat ik dankzij een grotere naamsbekendheid mijn boeken beter verkoop."

Meelullen
Jan Mulder op zijn beurt laat in het programmablad weten onder de indruk te zijn van Jort Kelder. "Jort heeft een heleboel flair, is geëngageerd, geïnteresseerd, kan goed kritisch zijn en hij lult niet met de anderen mee."

Meerwaarde
Daarnaast heeft Jan respect voor Journaal-presentatrice Eva Jinek. "Zij heeft een aantrekkelijk soort ingetogen intellect. Ze zegt niet zoveel, maar als ze ergens mee komt dan heeft het meerwaarde. Het is lastiger dan je denkt, hoor: je zit er maar zo'n beetje bij en opeens moet je ingrijpen. Het is ook belangrijk om niet té gespannen te zijn."

Reageren