Huisje Boompje Barbie nep?

Marcel Peereboom Voller, tv-recensent van de Telegraaf, denkt dat het nieuwe seizoen met Barbie in de hoofdrol gescript is.

Marcel vindt dat er in het nieuwe seizoen wel heel veel gekke dingen gebeuren. Hij spreekt zelfs tegen dat de serie een real life-soap is. “Na de eerste aflevering kunnen we stellen dat zij een scripted realitysterretje is geworden, wier dagelijkse werkelijkheid is opgetekend in een draaiboek”, aldus de tv-recensent.

Geestig verzonnen

“De geesten in haar woning, waardoor zij zich genoodzaakt ziet te verhuizen, zijn natuurlijk bedacht door de makers”, gaat Marcel verder. Ook zegt hij dat medium Bep is opgetrommeld door de bedenkers. Het is niet zo gek dat er getwijfeld wordt aan de echtheid van het programma. Barbie zei al eens eerder in weekblad Story dat de ruzies op camera vaak overdreven worden. “ Michael en ik gooien er dus wat extra spanning in. Ik meen daar geen woord van, het is allemaal een beetje uitvergroot. Constant naar verliefde mensen kijken is natuurlijk niet leuk”, aldus de blondine.

Scheiden mag niet van RTL 5

Gisteren was het getrouwde koppel nog in opspraak. “Als ze wil scheiden, vind ik het wel best. Kom maar op met die papieren”, roept Michael in de eerste aflevering van Huisje Boompje Barbie. Een echtscheiding leek aanstaande, maar het echtpaar mag vanwege een optie in het contract met RTL 5 niet scheiden. Als de twee toch besluiten om een einde te maken aan hun huwelijk, dan stopt de serie meteen.

Reageren