'Humberto Tan met late night-show op RTL 4'

15 mei 2013 16:05 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Evert Santegoeds meldde vanmorgen op radio 538 dat Humberto Tan voor RTL 4 een late night-talkshow gaat presenteren. "De grootste uitdaging in zijn carrière", aldus Santegoeds.

“Pauw & Witteman zal zich schrap moeten zetten voor het volgende seizoen nu geruchten sterker worden dat RTL eindelijk met opvolgers gaat komen voor de in 2005 bij RTL vertrokken Barend & Van Dorp. Door de wandelgangen galmt steeds vaker de naam van Humberto”, aldus Santegoeds. Volgens de showkenner gaat Humberto Tan een dagelijkse talkshow maken om half 11 ’s avonds.

Lang durend project van Humberto

Volgens Santegoeds is Tan er al lang mee bezig en de show zou dit najaar al moeten starten. “Hij verdween natuurlijk niet zo maar van de radio en zich zal voorbereiden op de grootste uitdaging in zijn carrière. Er gaat al twee jaar aan voorbereiding vooraf aan dit grote, geheime project.” Humberto gaat de show overigens niet alleen doen. “De grote vraag is nog wie gekoppeld gaat worden aan Humberto. Het ideaalbeeld zou een vrouw zijn. Eva Jinek heeft natuurlijk al gekozen voor de publieke omroep, dus dat is wel even een dingetje.”

Meer over