Huub weer aan de vrouw?

Begin deze maand maakten voormalig Gouden kooi-bewoners Huub en Claire bekend dat ze gaan scheiden. Een week nadat de twee uit elkaar gingen, is de Huub alweer hand in hand gezien met een andere vrouw.

De vermeende nieuwe liefde heet Esmé Nikolic en woont in Amersfoort. Een fotograaf van het roddelblad Party had de primeur; hij maakte een foto van het kersverse koppel.

Hapje eten
Huub reageerde woensdag in de Telegraaf: "Esmé is niet de reden van de breuk met Claire, dat wil ik heel duidelijk stellen. We hebben het contact pas uitgebreid toen de beslissing al was genomen van Claire om te willen scheiden."

"We waren gewoon een hapje aan het eten. Vergeet niet dat ik middenin een scheiding zit en het contact met Claire graag goed wil houden. De belangrijkste vrouw in mijn leven is mijn dochter Sophie."

Anonieme bron
Of het echt alleen bij eten is gebleven, is nog maar de vraag. De Gouden kooi-deelnemer is namelijk woensdagochtend in alle vroegte gespot op station Amersfoort Schothorst, aldus een anonieme bron van Televizier.nl. Huub heeft donderdag laten weten niet te willen reageren op dit gerucht.

Reageren